Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met BMW bij Aspire Lease

Plezier in het rijden, dat is waar BMW al jaren voor staat. Mens en machine samengesmolten in één geheel om de reis minstens even belangrijk te maken als de bestemming. Het Duitse merk weet desondanks deze sportieve instelling, een gouden middenweg te vinden tussen weggedrag en comfort.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Aspire Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus grijns de gehele weg in jouw nieuwe M240i of geniet van de kracht van de BMW XM. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Aspire Lease.

elektrisch rijden?

BMW: Duits premium merk.

Van de drie Duitse premium merken, is het BMW dat in Nederland al enkele jaren het beste verkochte merk is. De hoeveelheid verschillende modellen kan wellicht wat overweldigend zijn, maar er is voor iedereen wel een model te vinden. De 3-serie is als sedan en touring al jaren een populaire keuze, net zoals de hogere X3 en grotere X5. Luxe is terug te vinden in de nog grotere getallen zoals i7, 8-serie Gran Coupé en X7 SUV.

BMW

elektrisch rijden?

Sportief en innoverend.

Of je nou kiest voor een I, X, M of XM, BMW weet de aandacht op zich te vestigen dankzij sportiviteit en innoverende stijling. Een ideale leasekeuze wanneer vernieuwing hoog op het lijstje staat. Deze keuze trekt zich ook door naar elektrische modellen, een techniek waarmee BMW al meer dan 10 jaar een belangrijke speler op de markt is.

Zekerheid

Aspire Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Aspire Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Aspire Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 016 01 80.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 016 01 80.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.