Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met BYD bij Aspire Lease

Echte prestaties worden vaak pas duidelijk als je de cijfers erbij pakt. Het merk BYD mag dan nog niet een heel bekend merk zijn binnen Nederland, maar ze hebben wel een unicum. Het merk heeft namelijk meer EV-modellen geproduceerd dan ieder ander automerk. Dat laat de kracht zien die Build Your Dreams (BYD) heeft en de intentie om voorop te lopen met elektrische voertuigen. Voor welk model je ook kiest, bij Aspire Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Aspire Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor een ruime BYD Tang, of ga voor de stijlvolle Seal. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Aspire Lease.

Elektrisch Leiderschap

BYD: Pionier in Elektrische Auto’s

De Automotive divisie van BYD is in 2003 opgericht. Als fabrikant van batterijen en accupaketten, is het niet toevallig dat de focus al vroeg op volledig elektrische auto’s lag. In deze korte periode heeft het meer volledig elektrische auto’s gebouwd dan ieder ander merk. Een groot deel hiervan is in de afgelopen jaren geweest, zo is het in 2022 als eerste Chinese autofabrikant gelukt om 1 miljoen EV’s te produceren in één jaar.

Sinds eind 2022 is het merk in Nederland verkrijgbaar met modellen als de BYD Atto 3, een Crossover met een bereik tot 420 kilometer. Voor een groter 7-persoons voertuig is er ook nog de BYD Tang. Een ruime en zeer vlotte elektrische SUV met een 0-100 km/u acceleratie van 4,6 seconden. Meer op zoek naar een vlotte sportsedan, dan is de BYD Han een goede optie.

Veiligheid en Comfort

Draaibaar scherm, sterke batterij

Alle BYD-modellen komen met een groot infotainment scherm, dat met de druk op een knop 90 graden kan draaien. Zo kan je zowel in portrait als landscape mode de informatie op het scherm bekijken. De innovatieve Blade Batterij wordt gezien als één van de sterkste accupakketen die er is. Daarmee krijg jij de garantie in combinatie met een 5 sterren Euro-NCAP score op alle modellen, dat je veilig en comfortabel onderweg bent.

Zekerheid

Aspire Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Aspire Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Aspire Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 016 01 80.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 016 01 80.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.