top of page

Over ons

Over ons

Welkom bij Aspire Lease, een specialistische leasemaatschappij die persoonlijk maatwerk levert. Wij, Lennard van Daalen en Ruud Jespers, zijn de trotse oprichters van ons bedrijf. Na flink wat jaren voor diverse autoleasemaatschappijen te hebben gewerkt, hebben we Aspire Lease opgericht. 

 

Een frisse blik op de toekomst

Wij hebben passie voor onze klanten en voor auto’s. Deze passie combineren we met een verfrissende blik op de toekomst. De huidige ontwikkelingen op het gebied van CO2-reductie, Europese wetgeving en klimaatakkoorden geven

een hele nieuwe dynamiek. Innovatie neemt een vlucht: laadpalen, range, biogas, waterstof en zonne-energie….gaan we nu echt allemaal autonoom rijden? Naast ondernemer zijn we beiden vader, dus in onze bedrijfsvoering kijken we

ook hoe we de wereld schoner kunnen achterlaten voor de volgende generatie.

 

Transitieplan: persoonlijk maatwerk

Over twee jaar is het aanbod van elektrische voertuigen ruimer. Fabrikanten geven aan dat de autoprijzen gelijk zullen zijn aan de benzinevarianten. Onze klanten willen graag hulp bij de transitie naar schoner rijden. Medewerkers stellen de vraag, de werkgever moet faciliteren. Wij bieden de helpende hand. In een persoonlijk gesprek hebben we het met elkaar over de ambities en doelstellingen van jouw bedrijf. Welke rol speelt het wagenpark daarin?

 

Afhankelijk van jouw ambities maken we een maatwerk transitieplan. We bieden de mogelijkheid om een deel van jouw vloot versneld te wisselen voor emissieloze auto’s bij Aspire Lease. Hiermee ben je als ondernemer schoner en attractiever voor je medewerkers. Bovendien profiteer je ook als eerste van de lagere TCO, de kosten van elektriciteit zijn nu eenmaal lager dan die van benzine.

 

Meer weten?

Wil je weten hoe wij de transitie naar schonere mobiliteit voor jouw bedrijf kunnen verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-0160180 of stuur ons een mail.

20190215- Ruud &  Lennard Aspire Lease-1

Ruud Jespers  

(Manager Sales 

& Operations)

Lennard van Daalen 

(Algemeen Directeur) 

bottom of page