top of page

TMC vergroent mobiliteitsbeleid met Aspire Lease

No more Range anxiety! Op naar een schoner 2020! 🔋🚗

Aspire Lease gaat 2020 vliegend van start met een nieuwe klant, namelijk TMC! Samen met hen ontwikkelden we een groene mobiliteitsregeling, als onderdeel van de strategische beslissing die zij maakten om sterk te vergroenen. De basis van de samenwerking is duurzaam ondernemen, blije medewerkers én uiteraard de nodige humor. 


Wij brengen de Range

Medewerkers neigen steeds vaker naar schone elektrische auto’s en eerlijk is eerlijk …. de actieradius is nog niet voor een ieders behoefte voldoende. Maar daar bedachten wij een oplossing voor, namelijk de transitie auto. Hoe moeilijk kan het zijn? En mocht de Range toch niet voldoende zijn en sta je onverhoopt stil onderweg, komen we je gewoon helpen.


Persoonlijke aanpak

De persoonlijke aanpak Aspire Lease werkt voor TMC en haar medewerkers, want een juiste mobiliteitspartner draagt bij aan medewerker tevredenheid, wij sluiten perfect aan op het employeneurship dat TMC hoog in het vaandel heeft.  Wij begrijpen de noodzaak van de juiste aandacht voor de berijders en voeren met hen persoonlijke gesprekken over de wensen van de op gebied van mobiliteit.


Is het al mogelijk om over te stappen op elektrisch rijden? Of is het beter om nog even te wachten gezien de huidige stand van de techniek? 


Samen de meest geschikte auto zoeken, niet alleen voor de organisatie maar ook voor de berijder, daar worden we echt blij van.


Kommentare


bottom of page