Fietslease via Aspire Lease

Kiezen voor zakelijke Fietslease is voor zowel de werkgever als werknemer voordelig. Fietslease via Aspire Lease staat garant voor duurzaamheid, verbeterde gezondheid en mobiliteit. Lees meer over de voordelen, hoe fietslease werkt en bekijk ons aanbod. Ga voor Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak met Fietslease via Aspire Lease.

Bespaar maandelijks met fietslease

Een fiets leasen is tot wel 80% goedkoper dan een fiets kopen. Bereken met onze handige rekentool wat jij bespaart.

Maak het verschil met Fietslease

Fietslease via Aspire Lease draagt bij aan de vitaliteit van jouw werknemers en Fietslease draagt ook bij aan een schoner milieu. Met elkaar zorgdragen voor meer gezonde kilometers dus. Een fiets die geleased is kun je als werknemer ook privé gebruiken. Ideaal, gemakkelijk en fiscaal voordelig.

Voordelen voor werkgever

Als werkgever kun je jouw werknemers een leasefiets aanbieden op basis van volledig operationele lease. Hierbij zijn de kosten van afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van banden, verzekering en 24-uurs pechhulp in het maandbedrag inbegrepen. De hiervoor vermelde componenten kunnen verschillen per type leasefiets.

Fietslease stimuleren door bij te dragen in de maandelijkse kosten.

Onderscheidend voordeel bij het behouden van je werknemers en bij het werven van nieuwe medewerkers.

Bijdragen aan milieuvriendelijke mobiliteit.

Zorgdragen voor gezonde en vitale medewerkers.

Voordelen voor werknemer

De leasefiets via jouw werkgever is financieel zeer aantrekkelijk door de 7% bijtellingsregeling. Jouw leasefiets kun je gebruiken voor jouw woon-werkkilometers maar ook voor privé kilometers;

Een nieuwe fiets van jouw keuze voor een vast maandbedrag, fiscaal voordelig.

Een zeer ruim keuzeaanbod, een e-bike, een speedpedelec of een sportfiets.

Geen files onderweg en altijd je fiets kunnen parkeren.

De kosten voor verzekering, onderhoud, reparatie en vervanging van banden zijn onbegrepen in de fietslease overeenkomst.

Regel het gemakkelijk via Aspire lease

Hoe werkt het?

Ben jij overtuigd van de vele voordelen van Fietslease? Tijd om een duurzame keuze te maken! Binnen een paar stappen ben je klant bij Aspire Lease. Ga voor Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak: eenvoudig en snel geregeld.

(Digitaal) aanmelden

Laat digitaal weten aan jouw werkgever dat je een leasefiets wilt. Je ontvangt vervolgens online een bestelcode waarmee je jouw nieuwe droomfiets kunt gaan uitzoeken.

Fiets uitzoeken en voordeel berekenen

Via de online catalogus vind je een ruim aanbod aan fietsen. Zit er iets voor je tussen? Via de calculator zie je direct wat de fiets jou gaat kosten én besparen.

Kies jouw dealer

Fiets uitgezocht en overtuigd van het voordeel? Kies dan de dealer uit waar je eventueel wil proefrijden en/of de fiets wilt bestellen. Dit kan uiteraard ook geheel online wanneer je dat liever doet.

Haal jouw droomfiets op of laat deze afleveren

Hoppa, op naar de fietsenwinkel! Met de eerder ontvangen unieke code reken je de fiets af en je kun je direct (op de fiets) weer terug naar huis. Dat is gemakkelijk én genieten. Veel fijne kilometers gewenst!

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 016 0180.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.