Netto Operational Lease via Aspire Lease

Aspire Lease staat voor Zekerheid, Flexibiliteit & Gemak. Dit vind je terug in onze unieke leasevoorwaarden, de korte lijnen met ons specialistische team en in het aanbod van alle merken leaseauto’s. Ben je op zoek naar mobiliteit voor één auto of een wagenpark van vele tientallen auto’s? Voor Netto Operational Lease ben je bij Aspire Lease aan het juiste adres! Lees verder voor onze unieke voorwaarden.

Wat is Netto Operational Lease?

Netto Operational Lease lijkt op Full Operational Lease en Financial Lease, maar is toch net even iets anders. De auto staat namelijk op de balans van Aspire Lease. Dit kan je voordelen bieden bij de verdere financiering van je bedrijfsactiviteiten. Het is een leasevorm waarbij de kosten voor rente, afschrijving en wegenbelasting zijn inbegrepen. De kosten voor reparatie, onderhoud, banden en verzekeringen zijn hierbij voor eigen rekening. Deze leasevorm lijkt op Financial Lease, maar bij Netto Operational Lease hoef je de auto niet aan het einde van leaseperiode over te nemen. Aan het einde van het contract blijft de auto eigendom van de leasemaatschappij, wel is er een mogelijkheid om deze over te kopen.

Zelf in controle

Met Netto Operational Lease kies je er voor om zelf de reparatie, onderhoud en banden te regelen. Daarnaast regel je ook de verzekeringen en het eventuele vervangend vervoer geheel zelf. Wij nemen het graag uit handen, maar snappen wanneer je dit zelf wil regelen. Overtuigt dat je deze elementen zelf wil regelen? Dan is Netto Operational Lease de ideale leaseoptie voor jou als klant.

Aspire lease

Het beste van 2 werelden

Persoonlijke service, zoals je dat misschien wel gewend bent van de bakker om de hoek,  de kledingzaak waar je al jaren klant bent of de kapper waarvan je vooraf weet dat de knipbeurt altijd goed gaat. Dat gecombineerd met moderne, digitale mogelijkheden zoals een eigen online portal, leasecontracten die je digitaal kunt ondertekenen én een complete berijders-app. Dat is de ervaring die wij bij Aspire Lease mee willen geven. Neem contact op.

Alle merken leasen bij Aspire Lease

Renault, ford, jaguar, volkswagen

Écht alle modellen van alle merken

Met Netto Operational Lease via Aspire Lease heb je de keuze uit alle modellen van alle merken. Dit betekent dat je bij ons een Ford kunt leasen, maar ook een Bentley. Benieuwd naar welke auto’s voor jouw wagenpark interessant zijn? Neem contact op met ons team en laat je adviseren!

Geen keuze stress Aspire Lease

ZAKELIJK LEASEN?

Netto Operational Lease zonder keuzestress

Bij Aspire Lease heb je een ruime keuze uit alle modellen van alle merken. Op basis van jouw wensen, behoeften en bedrijfsdoelstellingen adviseren wij je graag. Hierbij ontvang je niet alleen een advies over de meest passende leasevorm, maar doen wij ook een voorselectie in autokeuzes én geven wij een helder advies over de gebruiksduur. Zo wordt het kiezen voor je nieuwe lease auto wel heel makkelijk. Benieuwd naar meer? Neem contact op!

Aandacht voor het milieu

Wat is nu echt de minst vervuilende auto op dit moment? Is mijn droomauto überhaupt leverbaar? Wat is de potentie aan CO2 reductie van jouw wagenpark? Welke overige besparingen zijn er mogelijk? Alhoewel bij de productie van moderne auto’s al veelvuldig gebruik wordt gemaakt van gerecyclede onderdelen is de auto over het algemeen nog een korte termijn vervangingsmark. Circulair denken en het oprekken van de economische levensduur heeft nog veel potentie. Is langer doorrijden een te overwegen optie? Welke voordelen biedt dit? Laat ons adviseren, neem contact op!

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 016 01 80.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.