Full Operational Lease via Aspire Lease

Aspire Lease staat voor Zekerheid, Flexibiliteit & Gemak. Dit vind je terug in onze unieke leasevoorwaarden, de korte lijnen met ons specialistische team en in het aanbod van alle merken leaseauto’s. Ben je op zoek naar mobiliteit voor één auto of voor een wagenpark van vele tientallen auto’s? Voor Full Operational Lease ben je bij Aspire Lease aan het juiste adres! Lees verder voor onze unieke voorwaarden.

een greep uit ons assortiment

Alle modellen van alle merken zakelijk leasen

Bij ons kun je terecht voor uiteenlopende vormen van leasen. Full Operational Lease, Occasion Lease, Netto Operational Lease, Fietslease en Short Lease. Wij adviseren je graag welke leasevorm de beste keuze is voor jouw bedrijf. Neem contact op met ons team, dan doen wij de rest. Wij adviseren met een onderbouwing, op basis van jouw doelen en verwachtingen. Makkelijker wordt het niet.

Wat is Full Operational Lease?

Het is eigenlijk heel simpel: Full Operational Lease is een leasevorm waar je, als bedrijf, een vast bedrag per maand betaalt voor het gebruik van de auto. Dit leasebedrag wordt betaald door het bedrijf en is vaak exclusief btw. De berijder van de leaseauto betaalt bijtelling om de auto privé te gebruiken. Dit is een bedrag dat wordt berekend over de nieuwwaarde van de auto. Lees hier meer over de bijtelling.

Onze unieke voorwaarden

Bij ons geen standaard voorwaarden in het contract. Aantoonbare voordelen door unieke voorwaarden, ook dát maakt Aspire Lease onderscheidend in de Full Operational Lease markt. Ontdek onze voorwaarden:

Leaseauto overcompleet? Tussentijds leasecontracten beëindigen is bij ons, zonder discussie en boete, mogelijk. Dit maakt jou (en ons) flexibel.

Bij ons geen jaarlijkse verhoging van de casco verzekeringspremie. Geen jaarlijkse verrassingen en vooraf weet je precies waar je aan toe bent.

Te veel kilometers gereden? Contracten passen wij pas aan bij een kilometerafwijking van meer dan 20%. Uiteraard eerst gaat dat samen met heldere én transparante communicatie. Geen stress.

Aspire Lease is merkonafhankelijk. Bij ons lease je alle modellen van merken. Wij brengen jouw wensen, behoeften en bedrijfsdoelstellingen in kaart en geven passend advies. Geen keuzestress.

Aspire Lease

Het beste van 2 werelden

Persoonlijke service, zoals je dat misschien wel gewend bent van de bakker om de hoek, de kledingzaak waar je al jaren klant bent of de kapper waarvan je vooraf weet dat de knipbeurt altijd goed gaat. Dat gecombineerd met moderne, digitale mogelijkheden zoals een eigen online portal, leasecontracten die je digitaal kunt ondertekenen én een complete berijders-app. Dat is de ervaring die wij bij Aspire Lease mee willen geven. Neem contact op!

Universele leasemaatschappij Aspire lease

Renault, ford, mercedes, volkswagen

Écht alle modellen van alle merken

Ook voor het zakelijk leasen van bedrijfswagens ben je bij Aspire Lease aan het juiste adres. Wij zijn merkonafhankelijk. Bekijk welke leasevorm bij jouw bedrijf past en stel samen met onze adviseurs jouw ideale wagenpark samen.

Zonder stress Aspire Lease

ZAKELIJK LEASEN?

Full Operational Lease zonder keuzestress

Bij Aspire Lease heb je een ruime keuze uit alle modellen van alle merken. Op basis van jouw wensen, behoeften en bedrijfsdoelstellingen adviseren wij je graag. Hierbij ontvang je niet alleen een advies over de meest passende leasevorm, maar doen wij ook een voorselectie in autokeuzes én geven wij een helder advies over de gebruiksduur. Zo wordt het kiezen voor je nieuwe lease auto wel heel makkelijk. Benieuwd naar meer?

Aandacht voor het milieu

Wat is nu echt de minst vervuilende auto op dit moment? Is mijn droomauto überhaupt leverbaar? Wat is de potentie aan Co2 reductie van jouw wagenpark? Welke overige besparingen zijn er mogelijk? Alhoewel bij de productie van moderne auto’s al veelvuldig gebruik wordt gemaakt van gerecyclede onderdelen is de auto over het algemeen nog een korte termijn vervangingsmark. Circulair denken en het oprekken van de economische levensduur heeft nog veel potentie. Is langer doorrijden een te overwegen optie? Welke voordelen biedt dit? Laat ons adviseren.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 085 016 01 80.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.