Aspire Lease

Over Aspire Lease

Welkom bij Aspire Lease, een jong en dynamisch leasebedrijf met de missie om jouw bedrijf te ondersteunen in de transitie naar schone mobiliteit. Wij zijn gestart in 2019 en hebben nu een wagenpark van ruim 700 auto’s waarvan bijna de helft emissie loos of hybride is. Je kan dus wel zeggen dat we ambitieus en gemotiveerd zijn om de wereld schoner te maken voor de volgende generatie. Dit doen we graag samen met jou!  

Ontwikkelingen in de markt

De afgelopen jaren hebben we ontwikkelingen gezien die de markt zoals we die kennen compleet veranderde. Kijk bijvoorbeeld naar: personeels- en chiptekort, de groter wordende aandacht voor CO2-reductie en groeiende vraag naar flexibiliteit. Uiteraard is het aan ons de taak om zo goed mogelijk in te spelen op deze ontwikkelingen en een oplossing te bieden die past bij deze tijdsgeest. Een oplossing waar ondernemers en medewerkers écht iets aan hebben.

Transitie naar schone mobiliteit

Afhankelijk van jouw ambities maken we een transitieplan op maat. Bij Aspire Lease bieden we de mogelijkheid om een deel van jouw vloot versneld te wisselen voor emissie loze auto’s. Hiermee word je als ondernemer interessanter voor je huidige én nieuwe werknemers. Bovendien profiteer je ook van de lagere TCO van het wagenpark, de kosten van elektriciteit zijn nu eenmaal lager dan die van benzine.

Onze klanten willen graag hulp bij de transitie naar schoner rijden. Medewerkers stellen de vragen, de werkgever moet faciliteren. Wij bieden de helpende hand. In een persoonlijk gesprek hebben we het met elkaar over de ambities en doelstellingen van jouw bedrijf. Welke rol speelt het wagenpark daarin?

Meer weten?

Wil je weten hoe wij de transitie naar schonere mobiliteit voor jouw bedrijf kunnen verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 016 01 80 of stuur ons een mail.

We staan je graag persoonlijk te woord

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 016 01 80.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.