Occasion Lease via Aspire Lease

Ben jij snel op zoek naar een andere leaseauto? Dan is Occasion Lease wellicht iets voor jou. Je ontloopt hiermee lange levertijden en kunt vaak direct rijden tegen een goede prijs! Bij Aspire Lease kun je terecht voor een ruim aanbod aan occasions, zie je iets staan in Nederland wat je graag via Aspire Lease zou willen occasion leasen? Geen probleem, neem contact op en wij verkennen de mogelijkheden!

Wat is Occasion Lease?

Occasion Lease is een leasevorm waarbij je een jong gebruikte of geïmporteerde auto wordt ingezet als Full Operational Leaseauto. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand inclusief rente, afschrijving, wegenbelasting, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en eventueel vervangend vervoer. Je hebt hierbij het voordeel dat de eerste afschrijving en BPM-aflossing door de vorige eigenaar zijn gedaan. Dit heeft een positief effect op de leaseprijs, maar let op: de bijtelling voor de berijder wordt hierbij berekend over de oorspronkelijke nieuwwaarde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je adviseren door één van onze specialisten.

De voordelen van Occasion Lease

Occasion Lease via Aspire Lease biedt een aantal voordelen ten opzichte van Full Operational Lease. Zo heb je geen last van oplopende levertijden van nieuw te leveren auto’s en kun je vaak direct rijden in je nieuwe auto. Ook is de gebruiksduur vaak korter en kun je dus vaker een andere auto rijden wanneer je dat zou willen. Benieuwd of Occasion Lease iets voor jouw bedrijf is? Neem contact op!

Aspire Lease

Het beste van 2 werelden

Persoonlijke service, zoals je dat misschien wel gewend bent van de bakker om de hoek,  de kledingzaak waar je al jaren klant bent of de kapper waarvan je vooraf weet dat de knipbeurt altijd goed gaat. Dat gecombineerd met moderne, digitale mogelijkheden zoals een eigen online portal, leasecontracten die je digitaal kunt ondertekenen én een complete berijders-app. Dat is de ervaring die wij bij Aspire Lease mee willen geven.

Occasion Lease via Aspire Lease

dacia, nissan, seat, skoda

Welke auto is geschikt voor Occasion Lease?

In principe is elk type auto geschikt voor occasion lease. Dit kan een gebruikte compacte stadsauto zijn of een luxe SUV en alles wat daar tussenin zit. Een auto van maximaal 2 jaar oud met een maximale kilometerstand van 30.000 kilometer is het meest interessant voor Occasion Lease. Afhankelijk van de kilometerstand van de auto berekenen wij de perfecte gebruiksduur van de auto, alleen dan haal je het maximale voordeel eruit. Wil je weten of de auto die jij in gedachte hebt geschikt is voor Occasion Lease? Neem contact op met onze specialisten.

Zakelijk leasen via Aspire Lease

ZAKELIJK LEASEN?

Occasion Lease zonder keuzestress

Bij Aspire Lease heb je een ruime keuze uit alle modellen van alle merken. Op basis van jouw wensen, behoeften en bedrijfsdoelstellingen adviseren wij je graag. Hierbij ontvang je niet alleen een advies over de meest passende leasevorm, maar doen wij ook een voorselectie in autokeuzes én geven wij een helder advies over de gebruiksduur. Zo wordt het kiezen voor je nieuwe (of gebruikte) leaseauto wel heel makkelijk. Benieuwd naar meer? Neem contact op!

Aandacht voor het milieu

Occasions Lease is niet alleen goed voor de portemonnee, ook zeker voor het milieu. Tegenwoordig zijn auto’s van een dergelijke goede kwaliteit dat ze meerdere levens mee kunnen. Dat is in jouw voordeel, want een jong gebruikte auto kan een stuk voordeliger in de lease zijn dan een gloednieuwe. Ook met de inzet van een occasion kun je verduurzaming van jouw wagenpark realiseren en daarmee de CO2 uitstoot verlagen. Benieuwd of Occasion Lease in jouw voordeel kan werken? Neem contact op met ons team! Wij vertellen er graag over.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via  

085 016 0180.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.