Wat te doen bij pech of schade onderweg?

Pech buiten openingstijden (ma t/m vr 08:30 tot 17:00 uur)?
Bel dan 059 239 04 24

CONTACT MET Aspire lease

Meld hier jouw schade

Schade rijden is al vervelend genoeg. Meld jouw schade bij Aspire Lease en wij nemen spoedig contact op voor de verdere afhandeling. Bekijk hieronder de twee mogelijke scenario’s:

Situatie: Auto is rijdbaar

Indien er geen tegenpartij bij de schade betrokken is of indien er sprake is van een éénzijdige schade, vul dan het schademeldformulier in op deze pagina.

Indien er wél een tegenpartij betrokken is, vul dan gezamenlijk een schadeformulier in en zorg ervoor dat beide partijen een handtekening plaatsen. De achterzijde van het schadeformulier kan achteraf worden ingevuld.

Situatie: Auto is niet rijdbaar

Indien er geen tegenpartij bij de schade betrokken is of indien er sprake is van een éénzijdige schade, vul dan het schade aanmeldformulier in op deze pagina.

Indien er wél een tegenpartij betrokken is, vul dan gezamenlijk een schadeformulier in en zorg ervoor dat beide partijen een handtekening plaatsen. De achterzijde kan achteraf worden ingevuld.

Bel na het invullen van het schadeformulier Aspire Lease via 085 016 01 80

Aspire Lease
Randstad 22-32
1316 BZ Almere

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ

Ruitschade?

Daarvoor kun je terecht bij onze partner 123RUIT. Je boekt gemakkelijk en snel online een afspraak via onderstaande button.

Ik heb pech!

Ook bij pech onderweg, een technisch mankement en uitval in Nederland of in het buitenland staat Aspire Lease voor je klaar! Kies de juiste situatie en neem contact op!

Gedurende openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

085 016 0180

Buiten openingstijden

059 239 04 24

Wij staan voor je klaar

Centraal in Nederland

Het team van Aspire Lease werkt vanuit het hoofdkantoor te Almere. Het kantoor is open gedurende bovenstaande werktijden. In de buurt? Kom gerust eens langs!